NEERGAARD CAMPER

På Solhøjvej nr. 1 i Hedehusene - tæt ved jernbane linjen - kan vi tilbyde parkering og opbevaring af campingvogne og trailere.

Trailere kan naturligvis være teltvogne. Vi anbefaler ikke opbevaring af autocampere på denne plads - men kan tilbyde det indendørs i nærheden af Roskilde.

 

Pladsen er indhegnet og du modtager nøgle til pladsen, således at du kan hente og aflevere din campingvogn, når det passer bedst for dig

 

Pladsen er overvåget og under opsyn. Du modtager/låner en SMS alarm, som du beholder så længe lejemålet løber. Den sender en SMS til dig - og til os - ved evt. indbrud eller forsøg på det. Vi tilbyder dig køb af et GPS tracking system - som kan sporre din campingvogn - hvis nogen forsøger at stjæle din campingvogn.

 

Du opretter selv en lejekontrakt her på denne hjemmeside - ved at indtaste navn og adresse - mailadresse og data på det køretøj, som skal opbevares. Herefter betaler du lejen kr. 1500,00 for en campingvogn eller kr. 1000,00 for en teltvogn - samt et nøgledepositum på 100 kroner - til vor bankkonto:

 

NEERGAARD CAMPER
Solhøjvej 1
2640 Hedehusene

Telefon: 20757502

http://neergaardcamper.dk/booking.html

mail: info@neergaardcamper.dk

 

contentmap_plugin